Gongbad med Adam Svensson
 
Nu är det 5 år sen Adam Svensson från Värnamo Yoga Institut gästspelade hos Maroja Yogacenter och nu är det äntligen dags igen!
 
Adam är internationellt certifierad Kundaliniyoga lärare och Gongmästare. Han driver Gongacademy där han utbildar gongspelare. Till detta gongbad har han  bla. med sig en stor maffig Mahagong som är 150 cm i diameter! 
 
Datum: Fredag 23/3 18.00-21.00
Kostnad 450 kr, anmälan är bindande och du bokar din plats innan till Mari 070-327 14 15
 
 
Gongen har förmåga att ta en person till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där man kan uppleva en enhet med allt. Den hjälper dig på ett mycket effektivt sätt i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden, som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt med ditt inre. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne, du kan också släppa djup liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt.
 
Gongbad har inget med vatten att göra, utan betyder att du ligger ner, slappnar av och låter gongens vibrationer skölja igenom dig och ditt energisystem
 
Vi vet att den helande gongen genererar spridda toner/frekvenser som påverkar hjärnan, det sker nästan omedelbart när gongens periodiska tryckvågor kommer in i sinnets självmedvetenhet. Detta är “Gongens medvetenhet” eller “Gongens väg”. “Syftet med en gong meditation är att eliminera spår av emotionellt återkommande karma, genom att leda lyssnarna till yogisk neutralt tillstånd kallat Turiya. Upplevelsen av gongen fördjupar din kontakt med din ande/själ.”
 
Inga fler datum men bara Mari är bokade för våren, men se gärna Gongbad och Sound Journey med Rosa och Mari 26/2 och 23/4
 
Enskild Gongsession 75 min 650 kr

Vi samtalar en stund innan och sätter en intention med Gongbadet, ex mer lugn och närvaro. Vi gör några förberedande yogaövningar innan du får sjukna in i dig själv och njuta av tonerna som vibrerar igenom dig och ditt energisystem.