Vackra själar! 

Detta är en workshop med Christina Grossi i att -

 

 

En stund i närvaro, medvetenhet och stillhet, där du kan finna friden inom dig och hitta hem till din innersta kärna. Jag kan varmt rekommendera att komma till denna workshop in i resans möjligheter. Vi kommer att arbeta med inre och yttre resor, långväga och nära.

Längtar du efter mer kraft, passion, lust och energi? Vill du leva din sanning och vara i din fulla potential? Längtar du Hem? Då är denna workshop för dig.

Under denna magiska dag kommer du att få uppleva en pånyttfödelse genom guidade och läkande hjärtmeditationer, yoga och andliga samtal. Sann gemenskap. Allt för att hitta tillbaka in i dig själv, tillbaka till källan och känslan av att vara ett med alla. Du har kanske fastnat i historier om dig själv som inte är sanna. Då är det dags att väcka upp den du i sanning är! Möt mig på för en oförglömlig resa in i dig själv.

 

Plats i Lindesberg: Maroja Yogacenter.

Christina Grossi är en andlig föreläsare, lärare, författare och healer. Hon lever ett autentiskt liv som hon delar med sig av genom texter, självbiografin: Att komma hem, workshops, retreats över hela världen, videos och pod. Hon har genomgått stor smärta i sitt liv och lär ut förlåtelsens kraft för att bli fri och kunna leva ett lyckligt liv. Christinas modiga, hjärtliga och viktiga ord har fått tusentals att följa henne.

 

Möt Christina på för en oförglömlig resa in i dig själv.

Lördag 3/3 kl10.00-17.00.

1200kr Ayurvedisk lunch och fika ingår.  

Swishas till 0705194767 vid anmälan skriv även till cg@christinagrossi.se.

Vi startar med yinyoga, mattor finns på plats.