Jag som driver Maroja Yogacenter heter Mari Nonnen (fd Jansson) och bor i Lindesberg 4 mil norr om Örebro. Under 30 år, har ämnen som rör självkänedom, personlig utveckling och andlighet varit mina största intresseområden. Jag har genom åren, gått mängder av kurser inom detta och hela tiden känt att jag på något sätt vill arbeta inom det. Jag beslutade mig för en ordentlig utbildning och började med Friskvårdsonsult på Axelsson 2007. Där mötte jag Göran Boll som invigde mig i yogas värld! Jag var inte så begistrad i början.. tyckte mest att det gjorde ont att sitta på golvet med korslagda ben.. Men när jag fick sitta på en stol istället, gick det mycket bättre!

2008 gick jag igenom en svår livskris och det var då jag upptäckte kraften i yogan, fascinationen över att jag mådde så dåligt och samtidigt kunde känna en sån enorm lycka och tillfredställelse, i att utöva och leda yoga! Jag hade aldrig orkat resa mig igen utan yogan!

Sen har det fortsatt med flera långa utbildningar efter varandra och fler kommer det att bli.

 

Friskvårdskonsult, Axelsons Gymnastiska Institut

Instruktör i yoga, stress och utbrändhet, alla 3 stegen, Elisabeth Engkvist

Instruktör i MediYoga, Göran Boll 

Lärare och Terapeut i MediYoga, Göran Boll

Medicinsk Grundkurs

Lärare i HoliYoga, Shanti Yoga & Kultur, Ulrica Gulz 

Lärare i HoliYoga Hormon Shanti Yoga & Kultur, Ulrica Gulz, samt många påfyllningskurser, i HoliYoga, HoliYogaHormon, HoliDans mm

Gong steg 1 och 2 med fortsättning, Karin Gibson

Yinyoga steg 1 Magdalena Mecweld

Stress and Vitality Kundaliniyoga level 2 Sada Sat Kaur

Energimedicinterapeut med Malin Rydesjö Live Life Alive

Är under utbildning till frekvensterapeut, biofeedback för QUEX ed

Jag brinner verkligen för yogan och att hjälpa människor. Att få möjlighet att  lära ut dessa djupgående tekninker, för stressreducering, smärtlindring och personlig utveckling, är fantastiskt!