Yogaterapi

Är för dig som känner att du vill ha ett individuellt anpassat program, att träna på själv hemma. Du kanske är stressad, har värk, svårt att sova, inte vet hur du ska komma vidare i livet. Vi träffas och samtalar om hur du mår både på insidan och utsidan. Jag ställer frågor som rör din fysiska kropp, ditt känsloliv, dina relationer du har och har haft genom livet. Du får också berätta om din ursrungsfamilj och din uppväxt. Utifrån det, får du ett yogapass och en meditation som kan hjälpa dig att komma till rätta med dina ev. obalanser och öka ditt välbefinnande.

Yogaterapi görs vid två tillfällen ca 1.5 timme och kostar 950 kr per gång.

Uppföljningssamtal ca 75 min kostar 800 kr

Enskild yogasession 75 min 700 kr, 2h 950 kr

Är för dig som inte kan eller vill träna i grupp en gång i veckan. Du kommer då ensam till Maroja Yogacenter vid ett eller flera tillfällen. Vi går igenom yogans grunder och du får instruktioner om hur du ska göra övningarna själv hemma.

Enskild Gongsession 75 min 750 kr

Vi samtalar en stund innan och sätter en intention med Gongbadet, ex mer lugn och närvaro. Vi gör några förberedande yogaövningar innan du får sjukna in i dig själv och njuta av tonerna som vibrerar igenom dig och ditt energisystem.

Företag begär in offert

 

Varmt Välkommen!