Restiktionerna på Maroja Yogacenter följs så deltagarantalet har dragits ner så vi kan hålla avstånden. Vi är nu max 13 st, varav en deltagare i massagerummet, tidigare var vi 22 st.

Handsprit finns på toaletterna och vid ingången, och jag är extra noga med städning och desinficering.

 

Om du får symptom stannar du hemma och dina pass får du ta igen när du mår bra igen.

Om jag får symptom och måste stanna hemma flyttas terminen fram. Blir det längre tid, dras kostnaden för de missade passen av på nästkommande termin. Det går ju inte att flytta fram passen på höstterminen längre än en vecka, eftersom det blir jul då.

Om du vill kan du ta med dig egen yogamatta, filt eller en handduk att lägga över befintlig yogamatta och kudde. Särskilt till Yinyogan kan det vara bra att täcka över bolstren, som man ibland, ligger med ansiktet emot.

 

Du som har missat pass får gärna ta igen dom, om du betalar för höstterminen 2020. Du kan även flytta fram passen till nästkommande terminer, under förutsättning att jag kan fortsätta min yogaverksamhet.

Alla som anmäler sig till höstterminen 2020 kommer även ha fri tillgång till min slutna Facebookgrupp, Yoga med Mari, där det ligger ca 30 olika pass och meditationer, det kanske även fylls på efter hand.

Jag kanske kommer livesända vissa pass under terminen, men det kräver lite inköp av utrustning för att det ska bli möjligt. Allt beror på hur terminen går och hur många som anmäler sig.