HÖSTEN 2018 

 

 

Tis 11.00-12.15 Senioryoga n/f öppen grupp

Är en lugn variant av MediYoga/Medicinsk Yoga för dig som är lite äldre eller behöver ta det lite lugnare. Kan utövas både på golvet eller sittandes på en stol. Gruppen är blandad med både nybörjare och fortsättare och riktar sig inte bara till seniorer, utan alla är välkomna oavsett ålder. Vi börjar terminen med grundläggande pass och fortsätter sedan med andra pass och meditationer som tillgodoser både dig som tränat ett tag och dig som är ny. Du som inte längre arbetar och är pensionär på heltid erbjuds pensionärsrabatt.

Prova-gratis tisdag: 28/8

Kursens början och slut: 4/9 - 18/12 14 gånger ordinariepris 1680 kr med pensionärsrabatt 1120 kr

 

 

Tis18.30-19.45 Kundalini f öppen grupp

Detta är i första hand tänkt som en fortsättningsgrupp, men nybörjare kan också vara med men då med vetskap om att det grundläggande inte gås igenom. En del pass är lugna och andra är mer fysiskt och uthållighets krävande. Passen har olika innehåll och riktning som varvas med celectial communication, sång och andningsmeditationer.

Prova-gratis:  Tis 28/8

Kursens början och slut: 4/9 - 18/12, 14 gånger 1680 kr

 

 

Ons 10.00-12.00 HoliYoga sluten grupp n/f 

HoliYoga är fd. Holistisk Yoga enligt Ulrica Gulz.

Den här gruppen riktar sig främst till dig med smärta i kropp och själ, såsom fibromyalgi, utmattningssyndrom, depression, migrän, whiplash, stress etc. Men du behöver inte vara sjuk för att delta i HY, utan alla kan ha glädje av denna lugna läkande yogaform. Gruppen är sluten eftersom det är viktigt att det är samma personer som kommer från gång till gång, då vi ofta delar med oss av våra liv och det som händer med oss när vi tränar yoga. Om du är intresserad av att delta, behöver du först skriva några rader och berätta lite om dig själv och din bakgrund. Du kanske har några speciella behov eller diagnoser som kan vara bra att känna till. Efter prova-på-passet bokar vi ev. in ett kort kostnadsfritt samtal, där vi pratar om den här gruppen är det bästa alternativet för dig.

Prova-gratis: Ons 29/8

Kursens början och slut: 5/9 - 19/12, 14 gånger 2100 kr

 

 

Ons 17.00-18.15 MixYoga n/f öppen grupp

Mixyoga är en härlig blandning av olika yogaformer. Vi varvar Kundaliniyoga, MediYoga, HoliYoga, HoliYoga Hormon, Yoga Nidra, Yinyoga mm. Passar alla oavsett tidigare yogisk erfarenhet.

Prova-gratis: 29/8

Kursens början och slut: 5/9 - 19/12, 14 gånger 1680 kr

 

 

Tors 11.00-12.15 MediYoga Senior n/f öppen grupp

Är en lugn variant av MediYoga för dig som är lite äldre eller behöver ta det lite lugnare. Kan utövas både på golvet eller sittandes på en stol. Gruppen är blandad med både nybörjare och fortsättare och riktar sig inte bara till seniorer, utan alla är välkomna oavsett ålder. Vi börjar terminen med grundläggande pass och fortsätter sedan med andra pass och meditationer som tillgodoser både dig som tränat ett tag och dig som är ny. Du som inte längre arbetar och är pensionär på heltid erbjuds pensionärsrabatt.

Prova-gratis Tors 30/8

Kursens början och slut: 6/9 - 20-12, 14 gånger ordinariepris 1680 kr, med pensionärsrabatt 1120 kr

 

 

Tors 16.30-17.45 MediYoga/Medicinskyoga n/f öppen grupp

Vi börjar terminen med att gå igenom lite grundläggande genom Startpaket 3, vi fortsätter sen med helt nya pass och meditationer samt en del ”gamla”. Den här terminen fokuserar vi på att skapa balans i chakrasystemet.

Prova-gratis: 30/8

Kursens början och slut: 6/9 - 20/12, 14 gånger 1680 kr

 

 

Tors 18.30-19.45 MediYoga n/f öppen grupp

Vi börjar terminen med att gå igenom lite grundläggande genom Startpaket 3, vi fortsätter sen med helt nya pass och meditationer samt en del ”gamla”. Den här terminen fokuserar vi på att skapa balans i chakrasystemet.

Prova-gratis: Tors 30/8

Kursens början och slut: 6/9 - 20/12, 14 gånger 1680 kr

 

 

Fre 09.00-11.00 HoliYoga n/f sluten grupp

HoliYoga är fd. Holistisk Yoga enligt Ulrica Gulz.

Den här gruppen riktar sig främst till dig med smärta i kropp och själ, såsom fibromyalgi, utmattningssyndrom, depression, migrän, whiplash, stress etc. Men du behöver inte vara sjuk för att delta i HY, utan alla kan ha glädje av denna lugna läkande yogaform. Gruppen är sluten eftersom det är viktigt att det är samma personer som kommer från gång till gång, då vi ofta delar med oss av våra liv och det som händer med oss när vi tränar yoga. Om du är intresserad av att delta, behöver du först skriva några rader och berätta lite om dig själv och din bakgrund. Du kanske har några speciella behov eller diagnoser, som kan vara bra att känna till. Efter prova-på-passet bokar vi ev. in ett kort kostnadsfritt samtal, där vi pratar om den här gruppen är det bästa alternativet för dig.

Prova-gratis fredag 31/8

Kursens början och slut: 7/9 - 21/12, 14 gånger 2100 kr

 

 

Uppehåll:

 

Jag är på yogaresa till Spanien 20/9 – 3/10 och då är det ingen yoga i någon grupp.

 

Förtydligande: För tis och onsdagsgrupperna är det ingen yoga 2 - 3/10 och tors och fredagsgrupperna har ingen yoga 20 - 21/9 samt ingen yoga i någon grupp v.39.

 

Det är inget höstlov denna terminen utan alla grupperna har yoga hela vecka 44.

 

F= Fortsättningsgrupp

N/F Blandat med nybörjare och fortsättare

Öppen grupp: Det går att ta igen tid eller skifta pass i öppna grupper

Sluten grupp: Det går inte att ta igen tid i slutna grupper, då det i dessa grupper är viktigt att samma personer kommer från gång till gång.

Dropin-pass:150 KR 

Det går bra att dela upp betalningen på fler gånger, bara du meddelar mig innan och är noga med att skriva fakturanummer och namn när du betalar! Om du väljer att dela upp betalningen så är terminsavgiften bindande och skall betalas även om du av någon anledning väljer att hoppa av.

Om du vill betala med Friskvårdskupong, Min Friskvård, eller Actiway behöver du ta med legitimation och uppge ditt personnummer vid första tillfället vi ses.

Pensionärsrabatt i senioryogagrupperna på tisdagar och torsdagar 11.00 ges till dig som är pensionär på heltid.

Det finns möjlighet, i mån av plats, att ta igen missade pass i alla öppna grupper. Du som jobbar skift eller inte kan gå en bestämd dag i veckan kan anmäla dig till en kurs och sen skifta dagar och tider.

Nytt för i år: Om du inte hunnit ta igen dina missade pass under terminens gång, kan du nu göra det längre fram, under förutsättning att du fortsätter att yoga som vanligt och betalar din terminsavgift. 

Lokal: Alla grupper hålls på Maroja Yogacenter Skolgatan 12, 711 30 Lindesberg

Allt du behöver finns på plats, yogamattor, meditationskuddar, stolar och filtar. Det enda du kan behöva ta med är en vattenflaska med lock. Kom i mjuka kläder utan att ha ätit för stor måltid innan. Tänk på våra allergiker och allas trevnad: Använd inte parfym och andra starkt doftande produkter och rök inte precis innan passet!

 

Varmt välkommen i yogans fantastiska värld!